Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Νέα ληστεία με νεκρό υπάλληλο



Τραγικό θάνατο βρήκε 35χρονος υπάλληλος πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στη Νέα Σμύρνη όπου σημειώθηκε ένοπλη ληστεία αργά το βράδυ της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη με τον ληστή, πληρώνοντας τελικά με τη ζωή του.
Η ληστεία πραγματοποιήθηκε στο ΠΡΟΠΟ του πολίστα και 6ου Ολυμπιονίκη Γιώργου Ψύχου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 88 στις 09:10 μ.μ.
Ο άγνωστος εισέβαλε στο πρακτορείο την ώρα που ο υπάλληλος ήταν μόνος του και με την απειλή πιστολιού του ζήτησε τα χρήματα. Μέχρι αργά τη νύχτα δεν είχε διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη, αλλά όπως όλα δείχνουν ο υπάλληλος προέβαλε αντίσταση και συνεπλάκη με το ληστή.
Ο 35χρονος κατάφερε και έβγαλε έξω τον ληστή, με αποτέλεσμα η συμπλοκή να συνεχιστεί και στον δρόμο. Τότε ο δράστης πυροβόλησε με το πιστόλι, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τραυματίσει τον 35χρονο στο στήθος. Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ ο υπάλληλος διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου εισήχθη στο χειρουργείο για να χάσει τη μάχη για τη ζωή λίγο μετά τις 23.00.
Από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος κατάφερε να πάρει άγνωστο χρηματικό ποσό από το πρακτορείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου