Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

45 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ 29-3-2009


Στην 45η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο αποφασισμένος Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Συμπαράσταση απο νέα παιδιά που παραμένουν μόνιμα πλέον στο σημείο της απεργίας ,προσφέροντας έμπρακτη βοήθεια στον απεργό.
24η πλέον η παρουσία νέων ανθρώπων στο σημείο της απεργίας συμπαραστέκονται στον αγώνα προσφέροντας έμπρακτα την βοήθεια τους .Μεγάλη η συμμετοχή πολιτών στην ειρηνική συμπαράσταση με αναμένα κεριά την Παρασκευή βράδυ.Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε ειρηνικά κρατώντας ένα κερί στο χέρι για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον Θεόδωρο Τενέζο.Επιδεικτική απουσία των συμβατικών ΜΜΕ από την μεγαλειώδη ανθρώπινη εκδήλωση.Οργή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό από την απροκάλυπτη πλέον συμμαχία ΜΜΕ,μεγάλων συμφερόντων και κυβέρνησης.Τό Διαδίκτυο πρωτοπορία στην Ελλάδα.Οι Ελληνες μπλογκερς αναδεικνύονται στούς σοβαρούς φορείς της έγκυρης και ελεύθερης πληροφόρησης στην Ελλάδα.ΤVXS και BLUE SKY παρόντα με πλήρη κάλυψη της εκδήλωσης.Ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση από ραδιοφωνικό σταθμό του Σίδνευ της Αυστραλίας!
Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ παρευρέθη στην συμπαράσταση και εξέδωσε Ανακοίνωση (βλ. κάτωτ.)
Ανθρώπινο παρόν έδωσε ο πρώην υπουργός Στέφανος Τσουμάκας, συντοπίτης του Απεργού Πείνας, ο οποίος εξέφρασε την υποστήριξή του στον αγώνα του Θεόδωρου Τενέζου.
Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αναγέννησης με επικεφαλής τον εκπρόσωπο Τύπου Σταύρο Βιτάλη, παρευρέθη δυναμικά στην συγκέντρωση.
Δυναμικό παρόν ,δίπλα στον Απεργό Πείνας έδωσαν οι καταναλωτικές Οργανώσεις ΙΝΚΑ και ΝΕΟ-ΙΝΚΑ με μέλη των Διοικήσεων τους και μέλη τους.
Αντιπροσωπεία του κόμματος των Οικολόγων-Πρασίνων παρευρέθη και εξέφρασε την συμπαράσταση του κόμματος στον αγώνα αυτόν κατά των καρτέλ.
Μέλη της Διοίκησης του κόμματος ΚΟΜΜΑ ΝΕΩΝ έδωσαν αγωνιστικό παρόν στην εκδήλωση.

Τα αποκαλυπτήρια της Επιτροπής Ανταγωνισμου ?κυβέρνησης από «μέσα» ΕΔΩ: http://stopcartel.org/gr/view.php?id=293


Υπενθυμηση υπ αριθμ. 39
Υπενθυμίζονται στην κυβερνηση:
1)Οι κίνδυνοι ανήκεστης βλάβης της υγείας και απώλεια της ζωής του Θεόδωρου Τενέζου
2)Η διαμαρτυρία αυτή είναι ειρηνική και συνεπώς προσπάθειες παρενόχλησης, τρομοκράτησης, βίαιου τερματισμού τής Απεργίας Πείνας είναι παράνομες και δεν γίνονται ανεκτές.


Η ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ KAI ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΣΧΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΨΕΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ :
1.Έρευνα όλης της καταγγελίας του για το καρτέλ του σιδήρου. Ξεσκέπασμα και τιμωρία των ενόχων βιομηχάνων και χονδρεμπόρων που κατέστρεψαν παράνομα την επιχείρησή του.
2.Την καταγγελία του να δικάσουν όταν ολοκληρωθεί η πλήρης έρευνα ,άλλα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όχι αυτοί που έχουν μηνυθει στην ποινική δικαιοσύνη.Να υπάρξει δηλαδή δίκαια δίκη.
3.Να προστατεύονται δικαστικά αυτοί που καταγγέλουν τα καρτέλ και ο ιδιος, με την ενεργοποίηση στις περιπτωσεις καταγγελιων για καρτέλ του αρθρ.61 Π.Κ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ 27-3-2009

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρά την επίκαιρη ερώτηση Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση και τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού καθώς και την επίσημη δήλωση του Κινήματος, η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμιά απάντηση. Απεναντίας, τις προηγούμενες μέρες προσπάθησε στέλνοντας ασθενοφόρο στον τόπο της απεργίας να εκβιάσει τη λήξη της με τη μεταφορά του Θοδωρή Τενέζου στο νοσοκομείο, την οποία ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.Ακόμα, καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης του απεργού από τον πρόεδρο της Επιτροπής, ο οποίος ζήτησε κατ? επανάληψη την κατά παράβαση του νόμου και του Συντάγματος επέμβαση του εισαγγελέα, ώστε να αναγκαστεί ο επιχειρηματίας να διακόψει την απεργία πείνας. Ερωτηματικά δημιουργεί και η παρατεταμένη σιωπή των Μ.Μ.Ε. για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ωστόσο έχει γίνει ευρέως γνωστή χάρη στις εναλλακτικές ηλεκτρονικές πηγές πληροφόρησης (blogs).
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ τάσσεται στο πλευρό του Θοδωρή Τενέζου και ζητά την εις βάθος διερεύνηση των καταγγελιών του για το καρτέλ του χάλυβα και τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Χαρακτηριστικό γράμμα από πολίτη :
Το εάν τιμάω την πένα που κρατώ στο χέρι είναι κάτι που θα φανεί σήμερα, αφού πρέπει μαζί με τις λέξεις να σου δόσω και την ψυχή μου. Φίλε μου. Ο δικός σου ο πόνος θα ήτανε τιμή να είναι και δικός μου. Είναι τιμή μου να σου συμπαρασταθώ και να σου σταθώ ως φίλος στον αγώνα σου για αξιοπρέπια και για δικαιοσύνη. Είναι το γεγονός ότι εκπροσωπείς οσα πιστέυω, και όσα δεν είχα την τιμή να αγωνισθώ ως σήμερα. Είναι ο πόλεμος που είναι ανοιχτός χιλιάδες χρόνια μέχρι σήμερα με την αδικία, και είναι η ανάγκη μας για ένα καλύτερο άυριο. Δεν είσαι μόνος σου, και την ζωή σου θα την ακολουθήσω με την δική μου. μπορεί μια ζωή ακομά χαμενη να μην τους ταρακουνήσει, αλλά θα είναι ότι ποιο σημαντικό έχω κάνει μέχρι σήμερα, αφού για πρώτη φορά θα έχω την τιμή να σταθώ στο πλευρό ενός ανθρώπου που πολεμάει την αδικία μέχρι την στερνή του ανάσα.
Αγαπώ την ζωή μα δεν φοβάμαι... ο σκοπός είναι ιερός, και είμαι σίγουρος ότι η δυναμή σου θα ξεπεράσει τα εμπόδια... και θα τους λυγήσει.
όσο σκοτεινος και εάν είναι ο δρόμος, πάντα βρήσκουμε λίγο φώς, και όσο και εάν ειμάστε θνητοί, πάντα θα κουβαλάμε λίγο αθανασία στα χέρια μας.
Ξέρω ότι ο δρόμος ο δικός σου μοιάζει ένας σκοτεινός μονόδρομος, και αυτοί που βαλθήκαν να φάνε το δικό σου το ψωμί, μοιάζουν με θυρία ανήμερα... σκληροι, και ασυναίσθητοι σαν τις πέτρες. Αλλά θα ήθελα να θυμάσαι ότι η ψυχή σου έχει φώς για να φέγγει τον δρομο όλων μας, και η φωνή σου αντηχεί τόσο δυνατά που μπορεί να ραγήσει και τις ποιο σκληρές πέτρες.
Το δικαίωμα σου στην ζωή θα το υπεράσπιστώ με ολες μου τις δυνάμεις. και την αδικία θα την πολεμήσω για εσένα... και στο τέλος η μάχη θα κερδηθεί...
Η ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ... και θα εισαι εδώ για να το δεις φιλε μου.
με σεβασμό.
Χρήστος.
Εθελοντές περιφρουρούν επί 24 ωρης πλέον βάσης την Απεργία Ουσιαστική συμμετοχή από νέους ανθρώπους.Οι συμπαραστάσεις συνεχίζονται.
Ολοκληρωτικού τύπου τερματισμός της Απεργίας επιχειρήθηκε εκ νέου από την κυβέρνηση.Ανακοινώθηκε 10 λεπτά πρίν συμβεί, από ζωντανή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ !Ζητούνται επίσημα εξηγήσεις.Αθλιες μεθοδολογίες πού απλά εκθέτουν την κυβέρνηση.Με την ίδια παράνομη μεθοδολογία πού έχει επιχειρηθεί ιστορικά μόνο σε άλλες ,αλλά επίσημα χαρακτηρισμένες ολοκληρωτικού τύπου τριτοκοσμικές χώρες, η κυβέρνηση έστειλε πάλι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικούς με πολιτική περιβολή, προκειμένου με τη βία να μετακινήσει τον Απεργό Πείνας και να τον μεταφέρει, χωρίς τη θέλησή του για «νοσηλεία» σε νοσοκομείο!
Η αντίσταση του Θοδωρή Τενέζου υπήρξε και πάλι άμεση, αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά να μετακινηθεί, επικαλούμενος τά συνταγματικά δικαιώματά του,τίς διεθνείς συνθήκες και τις αποφάσεις διεθνών οργανισμών πού προστατεύουν το δικαίωμα ελεύθερης διαχείρησης του σώματός του, πού αποτελεί αναφέρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα.
Η νέα ,ίδιας ολοκληρωτικής έμπνευσης επιχείρηση της κυβέρνησης η οποία ,όμηρος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων τα οποία ακριβώς καταγγέλει η Απεργία, ενέδωσε στις πιέσεις τους, μέσω του υπαλλήλου τους προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ο οποίος επίσημα δύο φορές ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για να «προστατεύσει» την υγεία του Απεργού(!), ΄επεσε και πάλι στο κενό.
Μπροστά στην γενική αντίδραση και κατακραυγή των πολιτών που έσπευσαν ,πιο πολλοί μάλιστα αυτή τη φορά να συμπαρασταθούν, η ΄βίαια επιχείρηση έληξε με αποχώρηση τού «ασθενοφόρου».
Σημειώνεται η τεράστια διεθνής κατακραυγή την οποία στο παρελθόν έχουν προκαλέσει ανάλογες παράνομες ενέργειες επισήμων τριτοκοσμικών ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Οί Έλληνες μπλόγκερς στην πρωτοπορία του αγώνα.Εκατοντάδες μπλογκς έχουν αναστείλει κάθε άλλη ανάρτηση και μεταδίδουν μόνο την Απεργία .

Η Ανοικτή επιστολή του Θεόδωρου Τενέζου στον Πρωθυπουργό, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους πολιτικούς αρχηγούς έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ,μέσα από όλα τα μεγάλα και τα εκατοντάδες blogs.Τίποτε πλέον δεν κρύβεται.
Παρά ταύτα σοβαρά ερωτηματικά γεννά η συνεχιζόμενη απόλυτη σιωπή των Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης, τά οποία δεν βρήκαν ούτε λέξη να πούν ακόμα και για την επιστολή του Απεργού Πείνας προς τον Πρωθυπουργό, ένα έγγραφο δημοσίου ενδιαφέροντος,λόγω της ιδιότητας του παραλήπτη και του σοβαρού περιεχομένου του.
Η συμμετοχή πολιτών στο κάλεσμα συμπαράστασης προς τον Θεόδωρο Τενέζο συνεχώς μεγαλώνει.Επί 24ωρης πλέον βάσης πλήθος ανθρώπων φθάνει στον χώρο της Απεργίας Πείνας, προκειμένου να σφίχει το χέρι και να συνομιλήσει με τον Θεόδωρο και να του εκφράσει την συμπαράταξή του.
Εκατοντάδες τα μπλογκς που προβάλουν την Απεργία Πείνας.Τεράστια η ηλεκτρονική συμμετοχή των πολιτών από όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.Θερμές ευχαριστίες του ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ για την στήριξη της Απεργίας.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ .
Δημοσιεύτηκε το κείμενο της πρότασης της Κοινωνίας των Πολιτών για σύγκλιση Πανεθνικής Διάσκεψης.Συνεχίζεται η ηλεκτρονική ψηφοφορία στο www.stopcartel.org .

Αφιέρωμα-βίντεο στον Θεόδωρο, προβάλεται από χθές βράδυ στο STOPCARTEL TV on-Demand.

-Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
-ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟ
-ΑΠΛΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
Θερμές ευχαριστίες στους εκατοντάδες blogers οι οποίοι αναμεταδίδουν την Απεργία του Θεόδωρου Τενέζου.
Θερμές ευχαριστίες στους πολιτικούς πού συμπαρίστανται
Θερμές ευχαριστίες στις Οργανώσεις πού δίνουν το παρόν.
Πάνω απ όλα, θερμές ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες πού συμπαρίστανται
-με την συνεχή παρουσία τους
-με τά μηνύματά τους
-με την πίεση που ασκούν στους πολιτικούς-συμβατικά ΜΜΕ
Η πρώτη μεγάλη κινητοποίηση του Διαδικτύου μετά τις πυρκαγιές. Ας την εντείνουμε τις μέρες πού έρχονται .
Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής σιωπά ένοχα.

Τις βαρύτατες ευθύνες μεγάλης μερίδας του πολιτικού κόσμου απέναντι στον Απεργό Πείνας Θεόδωρο Τενέζο,όπως και έναντι του συνόλου των Ελλήνων για την συγκάλυψη των ληστρικών καρτέλ που απομυζούν τους κόπους τους,αποκάλυψε η εκπομπή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.Οι εκπρόσωποι των δυο μεγάλων κομμάτων κ.κ.Τζιτζικώστας και Καιλή με κυνική απάθεια αρνήθηκαν να αρθρώσουν οποιονδήποτε πολιτικό λόγο απέναντι στον Απεργό Πείνας, ο οποίος τους σφυροκόπησε εκφραζοντας αυτά πού σκέπτονται όλοι οι Έλληνες. Δείτε την εκπομπή εδω .Επίσης δειτε κατ ευθείαν την εκπομπή στο STOPCARTEL TV στην ON DEMAND επιλογή πατείστε εδω
Η σιγή των Ελληνικών συμβατικών ΜΜΕ σε τι άλλο οφείλεται; Υπάρχουν όντως καταγγελίες κατά ΜΜΕ για λειτουργία καρτέλ οι οποίες έχουν συγκαλυφθεί (και αυτές)από την Επιτροπή Ανταγωνισμού;
Ενεργή συμπαράσταση των Οικολόγων-Πρασίνων στον Θεόδωρο Τενέζο εκδηλώθηκε χθές με την παρουσία στελεχών του κομματος στον τόπο της Απεργίας Πείνας.
Σε θέση αγώνα η Οργάνωση STOPCARTEL .Ποιοι πολιτικοι όλων σχεδόν των χώρων γνώριζαν από καιρό με κάθε λεπτομέρεια για τις επίσημες καταγγελίες της IRON TENCO και τώρα σιωπούν; Ποιες άλλες καταγγελίες υπάρχουν,πού έγιναν και γιατί ολοι σιωπούν ;
Βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει την καταστροφή της επιχείρησης του απεργού πείνας. πατήστε εδώ
Συνέντευξη του Θεόδωρου Τενέζου στο TVXS πατήστε εδώ
Αίσθηση στούς κύκλους της αγοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό από τίς αποκαλύψεις.Η Επιτροπή Ανταγωνισμού και οι βιομήχανοι είχαν χρησιμοποιήσει και διαδώσει ψευδή στοιχεία γιά να πετύχουν την αθώωσή τους από το έγκλημα σε βάρος τού Θεόδωρου Τενέζου!
Ο Θεόδωρος Τενέζος τονίζει:Η αλήθεια δεν μπορει να κρυφτεί από κανέναν!.
Στείλτε μηνύματα διαμαρτυρίας στούς
Υπουργο Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη info@khatzidakis.gr
Υφυπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Βλάχο yfyp-anap@gge.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΕΝΕΖΟ.
Για να κλείσουν οριστικά τα στόματα των βιομηχάνων και χονδρεμπόρων -οικονομικών εκτελεστών
Το SΤΟPCARTEL υποστηρίζει την απεργία πείνας του κ. Θεόδωρου Tενέζου και υιοθετεί πλήρως τα αιτηματά του.
Στο πλαίσιο αυτό, το SΤΟPCARTEL θα συνεχίσει καθημερινά να επαναδημοσιεύει για πλήρη ενημέρωση των επισκεπτών το περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία IRON TENCO A.E., της οποίας κ. Θεόδωρος Τενέζος είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Το Δελτίο αυτό Τύπου περιέχει σημαντικά στοιχεία επί της ουσίας της υπόθεσης χάλυβα και γι αυτό το SΤΟPCARTEL ευχαρίστως το παρουσιάζει.
Ας είναι η μικρομεσαία επιχείρηση του Θεόδωρου Τενέζου Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που κατάστρεψαν τα μεγαλα συμφέροντα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Σημειώνεται ότι ήδη υπάρχει και η πρώτη δικαστική απόφαση η οποία καταρρίπτει όλους τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς των μελών του καρτέλ του χάλυβα σε βάρος της εταιρείας που τους κατηγγειλε!


IRON TENCO A.E.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-2-2009
«Το καρτέλ των μεγαλοβιομηχάνων του χάλυβα, που αποτελείται από τη ΣΙΔΕΝΟΡ (ιδιοκτησίας Ομίλου Νίκου Στασινόπουλου), ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ (ιδιοκτησίας Ομίλου Κωσταντίνου Αγγελόπουλου), ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, τους χονδρεμπόρους-διανομείς τους, καθώς και την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (εταιρεία πιστοποίησης χάλυβα στην οποία μαζί με το Ελληνικό κράτος είναι συνεταίροι οι χαλυβουργίες και οι μεγαλοεισαγωγείς !), από την πρώτη στιγμή που η εταιρεία IRON TENCO A.E. κατήγγειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού την παράνομη εξόντωση της, εξαπέλυσε μαζί με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, μέσω των φερεφώνων τους, σφοδρή εκστρατεία κατασυκοφάντησης κατά της εταιρείας IRON TENCO A.E. που κατήγγειλε το καρτέλ.
Η IRON TENCO A.E. και ο κ.Τενέζος ήρθε η ώρα να αρχίσουν να φέρνουν στο φως την αλήθεια, η οποία στηρίζεται σε καταγεγραμμένα αληθινά στοιχεία και όχι σε ψευδείς συκοφαντικούς ισχυρισμούς.
,
Αναλυτικά :
-Η Χαλυβουργία ΣΙΔΕΝΟΡ και ο χονδρέμπορος-οικονομικός εκτελεστής της, αποκλειστικοί προμηθευτές της εταιρείας IRON TENCO A.E., έκλεισαν και κατέστρεψαν την παραπάνω επιχείρηση, δημιουργώντας της αβάσταχτα χρέη.
Η τεχνική την οποία χρησιμοποίησαν ήταν η εξής :
- Αναίτια και αιφνίδια διέκοψαν στις 30/5/2006 την προμήθεια σιδήρου στην IRON TENCO A.E., η οποία ηταν πλήρως οικονομικά εξαρτημένη από αυτούς, χωρίς η IRON TENCO A.E. να έχει έως τις 10/7/2006 (!) δυσμενή στοιχεία, αδυναμία πληρωμών ή να υπάρχει οποιαδήποτε άλλη οικονομικής η εμπορικής φύσης αιτία.
-Από 30/5 έως 30/6/2006, ο παραπάνω χονδρέμπορος, χωρίς να προμηθεύει σίδηρο στην IRON TENCO A.E., πληρώθηκε από τον κ. Τενέζο, κυριολεκτικά με «ζεστά» χρήματα, 570,000 ευρώ! Και όχι ακάλυπτες επιταγές (!), όπως ισχυρίζεται ψευδώς η Επιτροπή Ανταγωνισμού και ο απερχόμενος Πρόεδρός της, προκειμένου να επιτύχουν την αθώωση της εν λόγω χαλυβουργίας και του χονδρεμπόρου της.
Αναλυτικά οι πληρωμές κατά τη διάρκεια του Ιουνίου 2006 ήταν:
1.Επιταγή της ALPHA BANK no 27999624-1 , 100.000Eυρω,πληρωμη
30/5/06.Εκδοση Επιταγής 9/2/06
2.Επιταγη της ALPHA BANK no27999627-6, 40.000 Ευρω, πληρωμη 30/5/06.Εκδοση Επιταγής 15/3/06
3. Επιταγη της ALPHA BANK no 27999629-2 50.000 Ευρω πληρωμη 30/5/06 Εκδοση επιταγης 31/3/06
4.Επιταγη της ALPHA BANK no 27999626-8 80.000 Ευρω πληρωμη 15/6/06 Εκδοση επιταγης 17/2/06
5. Επιταγη της Eurobank no 00032550-3 100.000 Ευρω πληρωμη 30/6/06 Εκδοση επιταγης 22/2/06
6.Επιταγη της Eurobank no 00032552-0 100.000 ευρω πληρωμη 30/6/06 Εκδοση επιταγής 2/3/06
Σύνολο απ?ευθειας πληρωμών από την IRON TENCO AE :470.000 Ευρω
Πληρωμές επιταγων πελατων της IRON TENCO AE : 110.000 Ευρω
Σύνολο πληρωμών της IRON TENCO AE: 580.000 Ευρω
- Την ίδια περίοδο -Ιούνιος 2006- ελλείψει πρώτης ύλης λόγω του ηθελημένου μποϋκοτάζ της εν λόγω χαλυβουργίας και του χονδρεμπόρου της, έπεσαν κάθετα οι πωλήσεις της εταιρείας IRON TENCO A.E., ώστε να αδυνατεί να συγκεντρώσει όλο το ποσό προκειμένου να πληρώσει στον παραπάνω χονδρέμπορο και τίς3 επιταγές συνολικής αξίας 300.000 ευρώ με ημερομηνία 30/6/06Την ημερομηνία αυτή η εταιρεία IRON TENCO A.E. κατάφερε να πληρώσει μόνο τις δύο επιταγές .(βλέπε παραπάνω επιταγές no 5.και 6 συνολικής αξίας 200.000 ευρώ)!
- Η χαλυβουργία/χονδρέμπορος -αποκλειστικός προμηθευτής της IRON TENCO A.E.- έσπευσε να σφραγίσει την τρίτη επιταγή,(Επιταγή της Eurobank no 00032554-6 100.000 Ευρω ημερομηνίας πληρωμης επίσης 30/6/06 και ημερομηνίας έκδοσης 15/3/06 ),η εταιρεία μπήκε στον Τειρεσία, οι δύο Τράπεζες της έκλεισαν αμέσως το πλαφόν πίστωσης , με αποτέλεσμα αδυναμία χρηματοδότησης και κατάρρευση της επιχείρησης.
- Έτσι ο αποκλειστικός προμηθευτής οδήγησε την IRON TENCO A.E. μετά τις 10/07/06 στην αλυσιδωτή αδυναμία πληρωμών και στην εμφάνιση επιταγών οι οποίες ήταν αδύνατον πλέον να καλυφθούν, καταστρέφοντας τον κ. ΘεόδωροΤενέζο εκ του ασφαλούς.
- Εκ του ασφαλούς, διότι οι Χαλυβουργίες έχουν ασφαλισμένες τις πιστώσεις τους προς όλους!
Γνώριζαν ότι από τα χρέη του κ. Θεόδωρου Τενέζου, που οι ίδιοι δημιούργησαν, δεν πρόκειτο να χάσουν ούτε 1 ευρώ!!
Ακολούθησε συλλογικό μπουκοτάζ, με αρνήσεις πωλήσεων, ακόμα και τοις μετρητοίς, στην IRON TENCO AE από τους καταγγελλόμενους.
- Ο κ. Θεόδωρος Τενέζος κατήγγειλε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού τον παραπάνω χονδρέμπορο, τις Χαλυβουργίες, τους χονδρεμπόρους τους, την ΕΒΕΤΑΜ κλπ, για παράβαση των άρθρων 1,2 και 2α ν.703/77 και της αντίστοιχης νομοθεσίας αρθρ.81 και 82 της Ευρωπ.Ενωσης. Δηλαδή για λειτουργία καρτέλ, κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης και κατάχρηση σχέσης οικονομικής εξάρτησης.
Η Επιτροπή Ανταγωνισμου για 2 χρόνια δεν έπραξε τίποτα!
- Τους τελευταίους μήνες η Επιτροπή Ανταγωνισμού, με συνεχείς προκλητικές και παράνομες συνοπτικές διαδικασίες, προσπαθεί να αθωώσει τον χονδρέμπορο,οικονομικό εκτελεστή της ΣΙΔΕΝΟΡ και να αφήσει τις χαλυβουργίες και λοιπά μέλη του καρτέλ χάλυβα στο απυρόβλητο. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, αρνούμενη παράνομα να εξετάσει το μέρος της καταγγελίας του κ. Θεόδωρου Τενέζου που αφορά στη λειτουργία καρτέλ χάλυβα, της οποίας ακριβώς παράγωγο υπήρξε η συγκεκριμένη παράνομη οικονομική εκτέλεση» σε βάρος της εταιρείας IRON TENCO A.E., στέλνει το αθώο θύμα του σκληρού αυτού καρτέλ στη φυλακή για «χρέη» που τα ίδια τα μέλη του καρτέλ εκ του ασφαλούς δημιούργησαν.
Ολα τα παραπάνω περιέχονται στο φάκελο της υπόθεσης και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
Αυτή είναι η αλήθεια για την υπόθεση αυτή.»
Θεόδωρος Τενέζος,
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
IRON TENCO A.E.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία το STOP CARTEL τονίζει :
Η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενώ θα έπρεπε να αποτελεί θεματοφύλακα των συμφερόντων όλων των Ελλήνων πολιτών, αποδεικνύει ότι λειτουργεί αποκλειστικά σαν πειθήνιος εντολοδόχος των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων της χώρας.
Το γεγονός αυτό στοιχειοθετείται από την προκλητική ασυδοσία όλων των μεγάλων καρτέλ που δρούν στη χώρα ληστεύοντας τον ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών.
Η ανύπαρκτη στην Ελλάδα Αντιμονοπωλιακή Αρχή, η Επιτροπή Ανταγωνισμού, θα έπρεπε να ονομάζεται Επιτροπή Προστασίας Καρτέλ και Μονοπωλίων. Το αποδεικνύει η ληστρική παρουσία :
- Του καρτέλ των τραπεζών, που το STOP CARTEL σύρει σε ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία ο υπουργός Ανάπτυξης φοβάται να ζητήσει παρότι έχει καθήκον απέναντι στους πολίτες για λόγους δημοσίου συμφέροντος, όπως ο νόμος ορίζει.
- Του καρτέλ των διϋλιστηρίων και χονδρεμπόρων τους, που δεν αγγίζονται.
- Των 15 καρτέλ των ειδών Σούπερ μάρκετ, που ενώ καταγγέλονται δεν ερευνώνται. Αποτέλεσμα η ιλιγγιώδης ακρίβεια της καθημερινής μας ζωής.
- Των καρτέλ του κλάδου της οικοδομής: τσιμέντα και χάλυβας, υλικά που γονάτισαν τον κλάδο της οικοδομής, την ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας.

- Των καρτέλ του κλάδου της γεωργίας μας, κρεατεμπόρων ζωοτροφών, σπόρων, φυτοφαρμάκων, γαλακτοβιομηχανιών, ροδακίνου κλπ, που ξεκληρίζουν τους αγρότες μας.
- Των καρτέλ της αλιείας που οδηγούν τους ψαράδες μας στον αφανισμό.
- Τόσων άλλων καρτέλ, όσων και οι κλάδοι της οικονομίας μας, που έχουν φέρει τον Ελληνικό λαό στα πρόθυρα της φτώχειας πριν καν έρθει στην Ελλάδα η οικονομική κρίση.
Το STOP CARTEL θεωρεί ότι η Απεργία Πείνας του ενεργού πολίτη, κ. Θεόδωρου Τενέζου, εκφράζει όλους τους Έλληνες. Αποτελεί το ύψωμα της φωνής της συλλογικής συνείδησης των Ελλήνων, που καλούν τους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας και την κυβέρνηση, λέγοντάς τους :
Έως εδώ!
Καλείται η Ελληνική κυβέρνηση:
- Να οδηγήσει τώρα σε παραίτηση τα επίορκα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που είναι στην πλειοψηφία τους καλοπληρωμένοι πάροχοι υπηρεσιών στις μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας.
- Να ικανοποιήσει άμεσα τα δίκαια αιτήματα του κ. Θεόδωρου Τενέζου.
- Να ζητήσει συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες, διότι δεν φρόντισε να διαφυλάξει τα συμφέροντά τους αλλά υπηρετούσε τα συμφέροντα των μεγάλων οικονομικών παραγόντων.
- Να θεσμοθετήσει άμεσα τα μέτρα που το STOP CARTEL είχε προτείνει εδώ και δύο χρόνια:
* Κακουργήματα τα καρτέλ, όπως συμβαινει στις προηγμένες χώρες.
* Προστασία των θυμάτων των καρτέλ και μονοπωλίων με την ενεργοποίηση μεταξύ άλλων του αρθρου 61 Π.Κ.για τις υποθέσεις που ακολουθούν καταγγελίες κατά καρτέλ.
*Επιτροπή Ανταγωνισμού εκλεγμένη απο τη σύνοδο των Προέδρων της Βουλής.
Η Οργάνωση STOP CARTEL, χρησιμοποιώντας τα μη-συμβατικά Μέσα Ενημέρωσης τα οποία διαθέτει στο Διαδίκτυο, θα συνεχίσει να φέρνει στο φώς όσα στοιχεία υπάρχουν τόσο για την παραπάνω αναφερόμενη όσο και για όλες τις εκκρεμούσες υποθέσεις κατά των καρτέλ και μονοπωλίων, συμβάλλοντας στην εξυγίανση της τραγικής κατάστασης της Ελληνικής αγοράς, η οποία έχει οδηγήσει τους Έλληνες στα σημερινά αδιέξοδα.

Ευχαριστούμε τις 100δες των Ελληνικών και ξένων blogs πού αναμεταδίδουν ζωντανά την Απεργία.Παρακαλούνται ολοι οι blogers οι οποίοι μας αναμεταδίδουν, όπως καί όσοι θέλουν να κάνουν σύνδεση να μας στείλουν e-mail προκειμένου να αναρτηθούν σε κατάλογο στον δικτυακό μας τόπο, όπως και να τους δοθούν τεχνικές οδηγίες για την αναμετάδοση.
Αμείωτες οι επισκέψεις της ζωντανής μετάδοσης της Απεργίας επί 45 ημέρες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου